Over ons

Wij begrijpen heel goed dat je het niet altijd makkelijk hebt. Gelukkig weten we ook dat er vaak een oplossing is die jou vooruit helpt, ook al zie je dat zelf (nog) niet. Dat is wat ons als vaktherapeuten drijft om jou te helpen groeien op een manier die bij jou past. We zijn sinds 2006 de enige praktijk met een breed aanbod vaktherapie in Zuid-Limburg, waardoor we jou de hulp kunnen geven die je nodig hebt. We geloven dat je in een veilige omgeving, met de juiste begeleiding en aandacht, mooie stappen zet in je groei.

Hulp op maat voor ouder, kind, zorgverlener en organisatie

Overal waar mensen zijn, zijn uitdagingen. We zijn er daarom voor zowel ouders en kinderen, zorgverleners als voor scholen en organisaties. De rode draad is dat we vanuit een positieve, praktische aanpak naar een betere situatie toe werken. Het resultaat kan zijn zelf beter in je vel zitten, gerichte hulp krijgen voor je cliënt of een gezonde(re) werksfeer creëren. Ook helpen we bijvoorbeeld om een pestcultuur op school of het werk te stoppen en om te buigen naar een veilige, prettige sfeer. We denken out-of-the-box en doen wat nodig is om het gewenste doel te bereiken. Lees hier meer over wat we doen.

Vertrouwen, verbinding en expertise

We onderscheiden ons door de vraaggerichte aanpak. Er is niet één ideale oplossing, omdat iedereen anders is. Het ene kind met autisme is bijvoorbeeld anders dan een ander kind met autisme. En tegelijkertijd is er altijd een rode draad: vertrouwen en verbinding. We kijken naar iedere situatie met een frisse, open blik. Zorg draait voor ons om werken vanuit het hart. Iedereen is voor ons belangrijk en verdient de aandacht, hulp en steun die nodig is om te groeien.

Ons team

We zijn een groep enthousiaste, betrokken en integere experts. Door al onze verschillende expertises werken we laagdrempelig en nauw samen. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren vanuit dezelfde gedachte: groeien zoals het bij jou past!

Zijn we een match?

Wil je weten wat we voor je kunnen doen? Plan dan nu je matchgesprek of bel ons voor meer informatie.