Aanbod

Wij werken met ervarend leren als basis. Dat betekent dat je in een veilige omgeving oefent met nieuw gedrag. Dat levert steeds meer succeservaringen op. Je leert situaties te herkennen waarin je dat nieuwe gedrag kunt toepassen om dit vervolgens ook buiten de veilige omgeving te ervaren en anders te doen. Doordat je het steeds blijft doen, wordt het nieuwe gedrag steeds makkelijker en heb je er meer plezier van. Bekijk hieronder ons aanbod voor kind en jeugd, gezin en scholen en organisaties.

Vaktherapie en coaching op maat voor kind, gezin, scholen en organisaties

Wij helpen je vooruit. Om (weer) lekker in je vel te zitten. Om je draai te vinden op school en in het dagelijks leven. Om een gezonde sfeer te creëren in een klas of team. We richten ons hierbij op:

  • Kind en jeugd
  • Gezin
  • Scholen en organisaties

Vaktherapie voor kind en jeugd

Ieder kind heeft andere behoeften en daarom is er niet één standaardtherapie die we aanbieden. We hebben een breed aanbod van vaktherapie in huis. We vertellen je graag meer over de verschillende therapieën en therapeuten.

Ondersteuning voor gezin

Wanneer één of meerdere kinderen binnen gezin hulp nodig hebben, heeft dat invloed op de rest van het gezin. Daarom ondersteunen we bij Take your time out ook het complete gezin. Voor broertjes en zusjes van kinderen met autisme hebben we bijvoorbeeld de Brussenclub opgericht. De MamAss is een club voor moeders van kinderen met autisme. Dit zijn voorbeelden, we geven ondersteuning aan alle ouders als aanvulling op het traject van het kind. Zo ontmoet je anderen die hetzelfde meemaken en een plek waar je begrip vindt. Daarnaast is het mogelijk dat we een training of coaching met het hele gezin doen als onderdeel van een traject, om jullie samen vooruit te helpen.  

Trainingen voor scholen en organisaties

Waar je met mensen werkt, krijg je te maken met verschillende karakters, normen en waarden. Ieder persoon heeft zijn eigen gewoonten, eigenschappen en bagage. Dat kan soms zorgen voor onrust of een onprettige situatie. Denk aan pestgedrag of een gespannen sfeer op de werkvloer. Wij helpen jullie met gerichte coaching en training weer naar een fijne sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Zijn we een match?

Wil je direct een matchgesprek plannen of heb je nog vragen? Laat het ons weten!